Adviesgebieden

Verzekeringen

Beoordelen van risico's.

Hoe zuinig je ook bent op je bezittingen, er kan altijd een situatie ontstaan waarbij ze beschadigen of door diefstal verloren gaan. Je wordt aansprakelijk gesteld of wilt iemand anders aansprakelijk stellen. Maar hoe weet je nu of het zinvol is om je voor alles en nog wat te verzekeren? Iedere situatie is verschillend en wij kijken graag met je mee om te beoordelen of je zaken wel of niet wilt verzekeren.

En als je besluit je ergens voor te verzekeren, dan mag je meer van ons verwachten. Wij gaan verder: onze dienstverlening stopt niet nadat je verzekering is ingegaan. Als je een schade hebt, dan begeleiden wij je bij het indienen van de claim. Periodiek controleren we of we een betere aanbieding voor je kunnen vinden.

Hypotheken

Er wordt veel gesproken door mensen over hun huis en hypotheek. Door alle aandacht in de media stellen mensen zichzelf vaak veel vragen. En waar moet je overal op letten bij het aangaan van een nieuwe hypotheek? Wat zijn de consequenties bij een bestaande hypotheek als de persoonlijke situatie veranderd? Wij helpen u met het vinden van een passende oplossing, maatwerk dus.